Stanija se prepustila zagrljajima Crnogorca, a ono što joj je rekao totalno ju je raznežilo! (VIDEO)

– Sada samo budi lojalan i korektan, brljavio si – zamolila je Stanija Vladimira

Pitanje je sata kada će se Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović prepustiti emocijama, a pethodne noći ponovo su se osamili i uživali ćaskajući u romantičnom delu Zadruge, na jezeru.

– Kod publike sam ja najjači muškarac, a u kući smo Lepi Mića i ja. Ovo ostali muškarci, njih za bezazlenu priču napadne neka mutavica. Meni kaže ova moja, Ramona: “Znaš zašto su sve devojke ljubomorne na Staniju i što su sve zaljubljene u tebe?”. Ona kaže “Ti si jedini muškarac sa stavom!”– prepričavao je Crnogorac Staniji, dok se ona smeškala.

Stanija se sve vreme smeškala Vladimiru, a onda mu je ponovo rekla da mora da vodi računa kako se ponaša, i da od njega traži da joj bude lojalan.

 Mislim da se mom PR-u uopšte ne dopadaš zbog nekih situcija, ali sada smo te “istetovirali”. (smeh) Sada samo budi lojalan i korektan. Brljavio si – rekla mu je Stanija sa osmehom.

Vladimir polako, ali sigurno, oduševljava Staniju, Printskrin: TV Pink

– Ovo je moj i tvoj život, naš život u ovom trenutku. Meni je ovo igra, sem odnosa sa tobom. Ti si nešto posebno… – rekao je Vladimir, nakon čega ju je nežno zagrlio dok se ona smejala.

Stanija i Vladimir, razgovor i zagrljaji na jezeru:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *