LUNA ĐOGANI TRAŽI 50.000 EURA ZA S*KS U ZADRUZI 2!

Prva sezona “Zadruge” završena je prije više od dva mjeseca, a za samo 10 dana, tačnije 6. septembra, počeće nova u kojoj vas očekuje nešto što ne možete ni da zamislite.

Javnost veoma interesuje ko će biti novi stanari velelepnog grada a spekulacija i govorkanja o novim učesnicima je sve više. Posljednjih dana se na svakom ćošku mogu čuti razne priče o pojedinim učesnicima koji će boraviti u Šimanovcima.

Jedna od budućih učesnica druge sezone “Zadruge” koja je konstantno pod budnim okom javnosti je modna blogerka Luna Đogani o kojoj ne prestaju da se pišu što istinite stvari, što pretpostavke.

Od kako je objelodanila da će se ponovo naći u rijalitiju, Đoganijeva je podigla veliku prašinu zbog svoje odluke. Kako njeni najbliži i dalje nisu za to da ona ponovo uđe, blogerka je uprkos svađama koje vodi sa svojim roditeljima samostalno donijela odluku da će ipak ponovo da stane pred kamere i narodu pokaže ko je zaista.

 

U medijima, već izvijesno vreme, kruže priče da je drugoplasirana pobjednica prethodne sezone, navodno tražila od produkcije pozamašnu sumu, konkretno 50.000 eura, ukoliko žele da vide s*ks u “Zadruzi 2” i da ovaj put to dobro naplati ukoliko joj se ponovo desi takva situacija.

(Srbija Danas.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *